Boeken bij Betje – ontmoetingen met schrijvers

Nelleke Noordervliet is onze eerste bezoekster. We zijn heel blij met haar komst.
Ze is een van de belangrijkste hedendaagse Nederlandse schrijvers en heeft een indrukwekkende hoeveelheid romans, verhalen en novellen op haar naam staan. Haar laatst verschenen roman is Aan het eind van de dag, dat volgens NRC NEXT een ‘uitstekende en bijzonder onderhoudende roman is geworden’. Nelleke Noordervliet is columniste voor Trouw en voor OVT. Dit jaar schrijft zij het essay voor de Maand van de Geschiedenis. In Betje Wolff ziet zij een geestverwant.
Boeken bij Betje kan zich geen betere auteur wensen om de spits af te bijten dan Nelleke Noordervliet.

De avond begint om 20.00 uur met een inloop vanaf 19.30 uur met koffie en thee. Na afloop is er tijd voor een hapje en een drankje, het bekijken van boeken en met elkaar in gesprek gaan voor wie dat wil.

Reserveren alleen per mail: boekenbijbetje@gmail.com

Datum : vrijdag 14 september 2018
Tijd : 20.00-21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Plaats : Betje Wolff Museum, Middenweg 178, 1462 HL Middenbeemster
Gast : Nelleke Noordervliet
Toegang: 10 euro

De gasten die we later in het jaar verwachten zijn Mathijs Deen (12 oktober), Kees ’t Hart (9 november) en Mensje van Keulen (14 december).
Hartelijk welkom!!