De Klucht van de Molenaar – Vrolijke Breugeliaanse avond bij korenmolen De Nachtegaal

Met Korenmolen De Nachtegaal als decor wordt op 3, 4 en 5 juni 2016 door vier bekende Beemster acteurs deze vier eeuwen oude klucht opgevoerd. Voorafgaand of aansluitend aan deze voorstelling, die ongeveer 45 minuten duurt, is er een molenaarsmaaltijd met soep, brood en pannenkoeken.

KDN-Flyer-Klucht-Molenaar-VoorkantEr zijn twee voorstellingen per avond. Kosten € 25,00 p.p. Omdat er geen parkeermogelijkheid is bij de molen, zal er een gratis pendelbus rijden vanaf het marktplein in Middenbeemster naar de molen en vice versa.

Voorstellingen

Per arrangement van 2 uur kunnen maximaal  50 personen aanwezig zijn.

3 juni

  • Eerste voorstelling    :  18.30- 20.30 uur met eten aansluitend aan de voorstelling
  • Tweede voorstelling : 19.30 -21.30 uur met eten voorafgaand aan de voorstelling

 4 juni

  • Eerste voorstelling     : 18.30- 20.30 uur met eten aansluitend aan de voorstelling
  • Tweede voorstelling  :  19.30 -21.30 uur met eten voorafgaand aan de voorstelling

 5 juni

  • KDN-Flyer-Klucht-Molenaar-AchterkantEerste voorstelling    : 18.30- 20.30 uur met eten aansluitend aan de voorstelling
  • Tweede voorstelling  : 19.30 -21.30 uur met eten voorafgaand aan de voorstellin

Aanmelden 

U kunt zich tot 1 mei uitsluitend aanmelden door te mailen naar: info@nachtegaalbeemster.nl. Vermeld dan uw naam, adres, telefoonnummer, dag en tijdstip dat u gebruik wilt maken van het arrangement.

U krijgt dan van ons het bankrekeningnummer, met hierbij het verzoek het bedrag ( = het aantal aanmeldingen x € 25,00) over te maken ook onder vermelding van uw naam). Na ontvangst van dit bedrag is uw aanmelding definitief. De aanmeldingen worden gehonoreerd op volgorde van binnenkomst.

Kaartverkoop 

Vanaf 1 mei zijn de kaarten voor iedereen te koop bij de molen en bij het Bezoekerscentrum Beemster. Mis deze unieke voorstelling niet en reserveer zo snel mogelijk uw toegangskaarten.