Geschiedenis zijn wij zelf – 80-jarig bestaan HGB

hgb-80-jaar_1Het HGB is 80 jaar geworden. Oud, maar jong van geest. Een actieve vereniging met vele vrijwilligers en met inmiddels meer dan 500 leden. Wilt u eens kennismaken met deze vereniging? Dan is dit uw kans! Op zondag 2 oktober a.s. organiseert het HGB een feestdag voor het hele gezin. Alle ‘culturele schatten’ van het HGB zijn op deze dag geheel kosteloos te bezoeken en er wordt op iedere locatie een gevarieerd programma aangeboden. Een gratis pendelbus brengt u naar het Agrarisch Museum Westerhem, museum Betje Wolff, de Weegbrug en molen De Nachtegaal. Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten, er zijn lekkere poffertjes en pannenkoeken, er wordt oud brandweermateriaal getoond en er zijn mooie werken van de bekende Beemster kunstenaar Henk Tol te bewonderen. Een dag voor het hele gezin.

U bent van harte welkom in de Beemster op zondag 2 oktober, van 11.00-17.00 uur.
Locaties: Middenweg 178 en 185, Hobrederweg 4A en Jisperweg/hoek Volgerweg. U kunt deze dag op iedere locatie beginnen, u bepaalt zelf de volgorde.

Klik hier voor meer informatie

hgb-80-jaar_2