Historische beeldpresentatie over Zuidoostbeemster

Op uitnodiging van het Historisch Genootschap Beemster nemen Cor en Lida Roet u mee op een historische wandeling door de bebouwde kom van Zuidoostbeemster in de jaren 1900 tot 1960. Vroeger was Zuidoostbeemster een tuinders gebied, maar in de loop der jaren kwamen er steeds meer nieuwbouwwoningen waardoor de tuinders praktisch verdwenen en de woningen verrezen. Zuidoostbeemster groeide, er kwam meer middenstand. Zo veranderde langzamerhand het beeld van het dorp van een tuinders gebied naar een dorp met kleine winkels.
Deze hele ontwikkeling en verandering van Zuidoostbeemster willen wij u graag aan de hand van oude foto’s laten herbeleven.

Wilt u deze fotoavond van het Historisch Genootschap Beemster bijwonen? U bent van harte welkom op:

donderdag 21 februari, aanvang 20.00 uur (inloop 19.30 uur) in Onder de Linden, Middenweg 150, Middenbeemster

maandag 11 maart: DEZE AVOND IS UITVERKOCHT! aanvang 20.00 uur (inloop 19.30 uur) in de Z-inn Kapel, Pr. Wilhelminasingel 37A, Zuidoostbeemster

donderdag 21 maart, aanvang 20.00 uur (inloop 19.30 uur) in Onder de Linden, Middenweg 150, Middenbeemster

Reserveren verplicht
We ontvangen uw reservering graag via:

info@historischgenootschapbeemster.nl of telefonisch via 0299-673500 (Hilda Reijm), onder vermelding van naam, datum en aantal personen.

Voor HGB leden, op vertoon van hun lidmaatschapskaart (op de kaart staat voor hoeveel personen die geldig is), is de toegang gratis. Voor introducés en belangstellenden bedraagt de entree
€ 3,50. Wordt u op deze avond lid van het HGB dan is de entree alsnog gratis.