Historische beeldpresentatie

HISTORISCHE BEELDPRESENTATIE VAN MIDDENBEEMSTER

Op uitnodiging van het Historisch Genootschap Beemster nemen Cor en Lida Roet u mee op een historische wandeling door Middenbeemster en omgeving in de jaren 1900 tot 1960.

Aan de hand van oude foto’s geven zij u een beeld van het Middenbeemster in vroegere jaren. Het dorp met zijn doorgaande wegen waar de kinderen nog gewoon op straat speelden, want een auto was toen nog een bezienswaardigheid.

Ook worden er foto’s getoond van de buurtjes in Middenbeemster die verdwenen zijn zoals; Het Eiland (waar nu supermarkt Deen is gevestigd), De Vlooienkriek (nu de Lindegracht), het Kerkebuurtje en verder nog vele andere foto’s van winkeltjes en plekjes die interessant zijn om te bekijken.

De belangstelling voor deze fotoavond is overweldigend waardoor er alleen nog plaatsen beschikbaar zijn op:

maandag 25 november, aanvang 20.00 uur (inloop 19.30 uur) in de Z-inn Kapel, Pr. Wilhelminasingel 37A, Zuidoostbeemster  

 

Op de onderstaande avonden zijn er GEEN plaatsen meer beschikbaar:

woensdag 16 oktober, aanvang 20.00 uur (inloop 19.30 uur) in Onder de Linden, Middenweg 150, Middenbeemster

donderdag 14 november, aanvang 20.00 uur (inloop 19.30 uur) in Onder de Linden, Middenweg 150, Middenbeemster

 

Reserveren verplicht

We ontvangen uw reservering graag via:

info@historischgenootschapbeemster.nl of telefonisch via 0299-673500 (Hilda Reijm), onder vermelding van naam, datum en aantal personen.

Voor HGB leden, op vertoon van hun lidmaatschapskaart (op de kaart staat voor hoeveel personen die geldig is), is de toegang gratis. Voor introducés en belangstellenden bedraagt de entree € 3,50. Wordt u op deze avond lid van het HGB dan is de entree alsnog gratis.