Auteur Lieve Joris te gast

AFGELAST VANWEGE HET CORONAVIRUS!
We hopen schrijfster Lieve Joris op een later tijdstip alsnog te ontmoeten. We houden jullie op de hoogte.
 
Boeken bij Betje – Lieve Joris – Ontmoetingen met schrijvers 

Op vrijdagavond 13 maart ontvangt Boeken bij Betje in het Agrarisch Museum Westerhem in Middenbeemster de schrijfster Lieve Joris. Alexander Reeuwijk zal haar interviewen. De avonden worden georganiseerd door het Betje Wolff Museum in samenwerking met
José Ferdinandus. 

De Vlaamse, al lange tijd in Amsterdam woonachtige, schrijfster Lieve Joris trok op jonge leeftijd al de wereld in. Ze bezocht landen als Congo, Syrië, Egypte, Hongarije en China en verdiepte zich in de mensen die ze daar ontmoette. Altijd kwam ze thuis met verhalen en die leverden mooie, veelbekroonde boeken op. In haar nieuwste ‘Terug naar Neerpelt’ keert ze terug naar het dorp van haar jeugd, waar zij opgroeide als middelste in een woelig gezin van negen. Zij raakt in de ban van haar oudste broer Fonny. Hij wijst haar de weg uit het dorp, maar zelf ontspoort hij. ‘Terug naar Neerpelt’ is een prachtige, ontroerende familiegeschiedenis. Een fraai meesterwerkje.

Na afloop van het gesprek is er tijd om met elkaar een glaasje te drinken, boeken te bekijken en/of te kopen en Lieve Joris en Alexander Reeuwijk te spreken.

Een avond om niet te missen!

Reserveren graag via de mail: boekenbijbetje@gmail.com

Datum  : 13 maart 2020
Tijd        : 20.00 – 21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur met koffie/thee en een Betjebonbon)
Plaats    :  Agrarisch Museum Westerhem, Middenweg 185a, 1462 HJ Middenbeemster (parkeren achter het museum)
Gast      : Lieve Joris
Entree  : 10 euro (betalen kan aan de kassa met pin of contant)

De volgende avond van Boeken bij Betje:
17 april: Tijs Goldschmidt