Boeken bij Betje in de Keyserkerk

GEANNULEERD       GEANNULEERD      GEANNULEERD      GEANNULEERD

 

Tot onze grote spijt hebben we deze avond moeten annuleren vanwege de huidige omstandigheden.

Boeken bij Betje – schrijfster Lieve Joris – in de Keyserkerk

Op vrijdagavond 9 oktober om 20.00 uur zou Boeken bij Betje in de Keyserkerk in Middenbeemster de schrijfster Lieve Joris ontvangen.
Via de website en de lokale media wordt u op de hoogte gehouden van een nieuwe datum.

 

 

De Vlaamse, al lange tijd in Amsterdam woonachtige schrijfster Lieve Joris trok op jonge leeftijd de wereld in. Ze bezocht landen als Congo, Syrië, Egypte, Hongarije en China en verdiepte zich in de mensen die ze daar ontmoette. Altijd kwam ze thuis met verhalen en die leverden mooie, veelbekroonde boeken op.
In 2018 verscheen haar autobiografische roman ‘Terug naar Neerpelt’. Daarin keert ze terug naar het dorp van haar jeugd, waar zij opgroeide als middelste in een woelig gezin van negen. Zij raakt in de ban van haar oudste broer Fonny. Hij wijst haar de weg uit het dorp, maar zelf ontspoort hij.
‘Terug naar Neerpelt’ is een prachtige, ontroerende familiegeschiedenis.