Tijdelijke verkoop bij Betje Wolff

In de kas van Jan en Janna Bakker aan de Zuiderweg

Ze zijn er weer…de prachtige geraniums, gekweekt door Jan en Janna Bakker in hun kas aan de Zuiderweg in Zuidoostbeemster. Op zaterdag 30 april vanaf 11.00 uur staan de geraniums in de voortuin van het Betje Wolff Museum klaar voor de verkoop.

U kunt kiezen uit diverse soorten: De Lord Bute, een geranium met een donkerrode bloem en lila randje en citroengeraniums met grote roze bloemen.

Behalve geraniums zijn er doosjes Betjebonbons te koop. De bekende en heerlijke bonbons zijn gemaakt van een dadel overgoten met pure chocolade met bovenop een portretje van Betje Wolff. De bonbons komen uit de Beemster Chocoladefabriek.

 

 

 

 

 

Sinds een jaar verkoopt het museum ook prachtige, eigengemaakte lavendelzakjes.

En voor de liefhebber zijn er nog brocante spulletjes van vorige tentoonstellingen.

Betalen kan per pin of contant. De opbrengst komt ten goede van het museum.

 

 

Op 7 mei is er nog een kans om iets van uw gading te vinden tijdens de openingstijden van het museum van 13.30 – 17.00 uur. Ook weer in de voortuin van het Betje Wolff Museum aan de Middenweg 178 in Middenbeemster.