Weegbrug weer hersteld

Nadat op 23 september jl. een truck met oplegger van ruim 80 ton het weegdek van de weegbrug had laten verzakken kan er inmiddels weer gewogen worden op de weegbrug in Beemster.
Dat is te danken aan reparatiewerkzaamheden door medewerkers van ‘Precia Molen Nederland B.V.’ en een bestuurslid van de weegbrug. Zij hebben op donderdag 13 oktober het weegdek gerepareerd en opnieuw kogels en messen geplaatst die de verbinding verzorgen tussen weegdek en onderliggende bascule. Na het controleren van een gewicht dat op verschillende plaatsen op het weegdek was gezet is de weegbrug door Precia Molen in orde bevonden. De rekening wordt naar de eigenaar van de truck gestuurd.
De weegbrug kan weer wegen en een correct gewicht afgeven (na een afspraak met de ‘weger van dienst’ via 06 – 83 89 97 03).