Vrijwilligers HGB genomineerd voor Lokaal Compliment

De juryleden hebben van de 280 inzendingen en 49 voorgedragen organisaties de vrijwilligers van het Historisch Genootschap Beemster genomineerd voor de aanmoedigingsprijs. Een mooi bedrag van 250 euro is toegekend aan het HGB. De jury bestond uit Harry Rotgans (wethouder Welzijn), Rob de Neve (Rabobank Waterland en Omstreken) en Maria Deen (winnaar Lokaal Compliment 2021). Het thema was ‘Met elkaar’.

Een citaat uit de brief:
“Vrijwilligers maken het verschil voor Beemster en Purmerend èn haar inwoners. Met het Lokaal Compliment spreekt de gemeente haar waardering uit richting alle vrijwilligers die zich tomeloos inzetten voor de mensen in de stad en dorpen.
Door het Historisch Genootschap blijft het verhaal van de Beemster zichtbaar en te beleven. Dit is alleen mogelijk door de onvermoeibare inzet van vrijwilligers. De gemeente is onwijs blij met en dankbaar voor uw inzet”.

Een hele mooie waardering!