Landelijke museumweek

Alleen in het weekend
Omdat beide musea op werkdagen nog gesloten zijn, zijn deze alleen op zaterdag 1 en zondag 2 april van 13.30 tot 17.00 uur open. In beide musea geldt de landelijke actie dat je je museumkaart mag uitlenen aan een ander. De museumkaart is per museum 1x per dag te gebruiken, ook als je die uitleent. U mag uw persoonlijke museumkaart dus één keer uitlenen aan een ander waardoor hij of zij ook gratis entree heeft.

Bijzondere actie in beide musea
In de beide Beemster musea wordt een bijzondere activiteit georganiseerd. De bezoekers worden ontvangen met gratis koffie of thee. Ieder heel uur, om 14.00, 15.00 en 16.00 uur, is er een rondleiding van ongeveer 30 minuten onder deskundige leiding. Daarna, of ervoor, kunt u de musea bezoeken.

Gratis entree voor museumkaarthouder, HGB-leden en bezoekers tot 18 jaar. Voor de overige bezoekers kost het € 6,00 per museum, maar de koffie of thee en de rondleiding zijn wel gratis.

Een museumkaart kopen? Ga dan naar deze site: museumkaart