Conny Braam bij Boeken bij Betje

Op vrijdagavond 13 oktober ontvangt Boeken bij Betje Conny Braam in Onder de Linden in Middenbeemster. Alexander Reeuwijk zal met haar in gesprek gaan. De avond wordt georganiseerd door het Betje Wolff Museum in samenwerking met José Ferdinandus.

Conny Braam is een Nederlandse schrijfster. Ze heeft sinds haar debuut ‘Operatie Vula’ uit 1992 vele romans en verhalenbundels gepubliceerd. Een bestseller was ‘De woede van Abraham’, een roman over pachtboer Nicolas Abraham die moet aanzien hoe door ‘zijn’ Noord-Hollands duingebied het Noordzeekanaal wordt gegraven in 1864. Veel van haar onderwerpen zijn verbonden met Noord-Holland. In 1971 was zij een van de oprichters van de Anti – Apartheidsbeweging Nederland. Haar nieuwste roman, ‘De revolutie van Pelle’, die in februari van dit jaar uitkwam, beschrijft de strijd die zijzelf, haar moeder en haar grootmoeder ieder voor zich leverden om een rechtvaardiger samenleving te bewerkstelligen.

We verheugen ons op haar komst!

Na afloop van het gesprek is er tijd om haar boeken te bekijken en/of te kopen en Conny Braam en Alexander Reeuwijk te spreken.

Datum     : vrijdag 13 oktober 2023
Gast         : Conny Braam
Tijd          : 20.00-21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Plaats      : Cultureel Centrum Onder de Linden, Middenweg 150, 1462 HL Middenbeemster             
Entree     : 12 euro (incl. koffie/thee en Betje bonbon)
Reserveren: boekenbijbetje@gmail.com
Betalen kan aan de kassa met pin of contant.

De volgende avond van Boeken bij Betje is op vrijdag 10 november met Bert Wagendorp.