Nieuwbouw entree Betje Wolff Museum weer een stap verder

Het was een lang gekoesterde wens van het Historisch Genootschap Beemster, deze uitbreiding van de entree van het Betje Wolff Museum. Vier jaren voorbereiding zijn eraan voorafgegaan. Het ontwerpen, de overleggen met de gemeente, provincie en de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed en niet in de laatste plaats het verwerven van de benodigde financiële middelen. 

Een nieuwe wagenberging/schuur was er voor nodig om ruimte te bieden aan de nieuwbouw. Achter de grote blauwe deuren zal een volwaardige entree met toiletruimte, een keukentje, een garderobe, winkeltje èn plaats om groepen te ontvangen verrijzen. Een prachtige aanwinst voor het museum en een fantastische werkplek voor de vrijwilligers.

 

De werknemers van Van ’t Hek-De Waalpaal gaan beginnen

 

 

 

 

 

 

 

Grote belangstelling voor dit stukje vakwerk